Rigtigt mange brands forstår vigtigheden af at kommunikerer deres budskaber på film, skreven artikel, folder eller andre platforme. 

Det er svært at altid få det produkt eller film ud til den rigtige målgruppe.

Vi kigger dybt ned i dataen hver dag for at se på de nyeste trends, tekniske muligheder og indsigter der bliver skabt på daglig basis for hele tiden at være 2 skridt foran når det kommer til distribuering af indhold på digitale medier.

paid.

organisk.

organisk distribuering. 

Også kendt som Social Media Management – ved at være dybt involveret og fingeren på hovedpulsåren på de digitale kanaler hver eneste dag, ved vi hvad der rører sig og hvordan mange af frontløberne globalt bruger og engagerer deres publikummer. Vi kigger på trends og tendenser i en kombi med indsigter og analyse for at komme bedst afsted med dit brand sammen med dig. 

Kort fortalt så skaber vi Content Kalendere, Community management, der skabes gennem planlægning og udgivelse af Indhold, og ikke at glemme rapportering og dataanalyse på performance.

awareness.

Vi går altid efter at designe indhold til at øge det awareness pres dit budskab skaber på de forskellige kanaler of målgrupper. Der bliver understøttet af den rette distribuering, organisk og paid.
Vi kigger hele tiden på hvor i rejsen kampagnen og marketingen er. Er den på et niveau hvor strategien siger vi skal gøre noget andet end tidligere, eller et punkt hvor indsatsen vækster eller er indsatsen komme til et nyt niveau “the new normal”?

lad os tage en kop kaffe.