Vi overrasker vores samarbejdspartnere med innovative koncepter der skaber resultater.

Vi lever og ånder for det gode content og det gode indhold kommer af den gode historie eller den aktuelle fortælling. Det bedste værktøj er det levende billede derfor elsker vi at producerer film. 

Vi kender værdien af at kommunikere klart til målgruppen, og derfor dykker vi hver gang ned i insights for at lave den rette storytelling. 

En fortælling er ikke bare en fortælling, den skal passe ind i en større strategisk ramme og kunne fortælles, kommunikeres og distribueres så den skaber resultater for dig.

Derfor ligger den gode fortælling til de rette mennesker i vores DNA.

Vi lever og ånder for det gode content og det gode indhold kommer af den gode historie eller den aktuelle fortælling. Det bedste værktøj er det levende billede derfor elsker vi at producerer film. 

Vi kender værdien af at kommunikere klart til målgruppen, og derfor dykker vi hver gang ned i insights for at lave den rette storytelling. 

En fortælling er ikke bare en fortælling, den skal passe ind i en større strategisk ramme og kunne fortælles, kommunikeres og distribueres så den skaber resultater for dig.

Derfor ligger den gode fortælling til de rette mennesker i vores DNA.

chefs.

joe.

jeppe.

brian.

mathias.

simon.

kathrine.

jeppe w.

alex.

marie.

nyheder.

kaffe med mayo

Grundet restriktioner er Frokost med Mayo denne gang blevet til Kaffe med Mayo. Uhm. Her tager vi en snak med CEO for Beauty Boosters, Louise Bencard om, hvordan stigende efterspørgsel kan ændre ens virksomhedsprofil, og hvordan man samtidig bibeholder kulturen blandt medarbejderne.

frokost med mayo

Vi spiste frokost og snakkede med digital rådgiver og SoMe ekspert, Astrid Haug. Her er en samtale om, hvordan man opretholder de positive virkninger af de digitaliseringer, vi har oplevet i år, hvordan man laver hummus, og hvorfor folk gider ikke følge brands på sociale medier.

frokost med mayo

Vi inviterer musik manager Rasmus Damsholt til frokost og en samtale. Vi snakker om hans arbejde med Phlake og komplikationerne og udfordringerne ved at være i en branche, der gør så ondt som musikbranchen det sidste år. Hvad vil der ske med koncertformatet i fremtiden?

frokost med mayo

Vi inviterer musik manager Rasmus Damsholt til frokost og en samtale. Vi snakker om hans arbejde med Phlake og komplikationerne og udfordringerne ved at være i en branche, der gør så ondt som musikbranchen det sidste år. Hvad vil der ske med koncertformatet i fremtiden?

lad os tage en kop kaffe.